16 Μαρ 2009

Burzum - Ηρθε η ώρα;


Στην επίσημη ιστοσελίδα του/των Burzum, τα τελευταια νεα δεν έχουν να κάνουν με τίποτε άλλο παρα με την αίτηση για αποφυλάκιση από τον Varg Vikernes. Όπως και ο ίδιος δηλώνει, μεταξύ άλλων, έχει μετανοιώσει για τις πράξεις του, και το μόνο που επιθυμεί είναι να ζήσει μια κανονική ζωή με την οικογένειά του και κυρίως με τα δυο παιδιά του. Τον πικραίνει, λέει, το γεγονός πως έχει περάσει πολύ λιγότερο χρόνο με των 18 μηνών γιο του από όσο θα 'πρεπε. Βεβαια. το σοφρωνιστικό σύστημα της Νορβηγίας, τον έχει μεταφέρει σε περιοχή πολύ κοντά στους δικούς του και του επιτρέπει τις συχνές βόλτες και περιπάτους μαζί τους. Οτι γίνεται και στην Ελλάδα, δηλαδή.

Εν κατακλείδι, ο ίδιος ο Varg δηλώνει έτοιμος για την κοινωνία και την ενασχόλησή του με τα πολιτισμικά δρώμενα αυτής, όπως η μουσική και η συγγραφή βιβλίων. Για να δούμε...

3 σχόλια:

  1. etimos gia tin enasxolisi me ta politika drwmena? wx.... ti tha kani dld tha enisxisi tis nazistikes organwsis tis norvigias?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουτως ή άλλως Ο Varg έχει "απαγορεύσει" σε πολλούς από εμάς να παίρνουμε στα σοβαρά αυτά που κάνει με τα καμώματά του ανα καιρούς. Είπαμε, ο καιρός θα δείξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. proswpika san mousikos o varg einai apisteutos....twra san anthrwpos.....einai alli istoria....k twra pou vgike elpizw na apodeiksei osa eipe kai emprakta..katerina.

    ΑπάντησηΔιαγραφή