15 Σεπ 2008

Ποτέ μη ζητάτε βοήθεια μέσω Internet!

Έχεις ένα προβληματάκι ή ένα μεγάλο πρόβλημα που ξέρεις ότι πρέπει να περάσει από το δρόμο του PC σου, αλλά δεν ξέρεις ακριβώς από ποιο μονοπάτι. Τί κάνεις; Στην ιδιαίτερη πρίπτωση που έχεις μια σύνδεση στο Internet, τότε η πρώτη και πιο αυθόρμητη σκέψη που σου' ρχεται στο κεφάλι είναι να κάνεις μια αναζήτηση εκεί (Google, Yahoo κτλ.).

Ως εδώ όλα καλά. Αν δε βρεις αυτό που ζητάς, τότε πηγαίνεις σε πιο εξειδικευμένες ιστοσελίδες και ακόμη καλύτερα σε fora που ασχολούνται με το θέμα σου, με την ελπίδα ότι κάποιος ειδικός θα βρεθεί και θα σε βοηθήσει να λύσεις επιτέλους το πρόβλημα που σε βασανίζει...

Τέλεια, θα σκεφτείτε. Αμ, δεν είναι έτσι πάντα όμως! Κοιτάξτε τί έπαθε το παληκάρι που ζήτησε σε ένα forum βοήθεια με μια παλιά του φωτογραφία. Η φωτογραφία ήταν απ' την παιδική του ηλικία και ζητούσε από τα μέλη του forum να τον βοηθήσουν να εξαλείψει τις άσπρες τελίτσες που υπήρχαν και γενικά να της κάνουν ένα καλό λίφτινγκ, προκειμένου να τη χαρίσει στον πατέρα του ως δώρο για τα γεννέθλιά του.

Αρχική φωτογραφία

Και ιδού το αποτέλεσμα, ή μάλλον τα αποτελέσματα, μιας και τα πρόθυμα μέλη του forum είχαν πολύ όρεξη και έκαναν διάφορες εκδοχές βελτίωσης της φωτογραφίας... 6 στο σύνολο!

Νούμερο 1

Νούμερο 2

Νούμερο 3

Νούμερο 4

Νούμερο 5

και τέλος: Νούμερο 6

1 σχόλιο: