12 Φεβ 2011

O ΑΡΗΣ της Ευρώπης και οι σημαντικότερες νίκες του


1970: ΑΡΗΣ - Chelsea FC 1-1 και ακυρωθέν γκολ του Αλεξιάδη. Αργότερα η Chelsea πήρε το τρόπαιο νικώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Αθήνας με 2-1!

1979: ΑΡΗΣ - Benfica 3-1 O Aρης αποκλείει την Benfica στην Α' φάση, υπερασπιζόμενος αυτό το σκορ μέσα στη Λισσαβώνα (ήττα με 2-1).

1979: ΑΡΗΣ - St. Etienne 3-3 Στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης ο Αρης έρχεται ισόπαλος με την ομάδα του νυν προέδρου της UEFA Michel Platini, η οποία τότε αποτελούσε ομάδα-φόβητρο για όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες και δεν ήταν έτσι http://goo.gl/Oh5h2 δηλαδή ομάδα που κινδύνευε να πέσει στη League 2...

1980: ΑΡΗΣ - Ipswich Town FC 3-0 Μετά το 5-1 του πρώτου αγώνα στο Portman Road, οι Άγγλοι ήρθαν για... τουρισμό στη Θεσσαλονίκη αλλά με τον Αρη να προηγείται με 3-0 στο 65', ο Bobby Robson και η παρέα του είδαν το χάρο με τα μάτια τους! Αργότερα κατέκτησαν το τρόπαιο!

2010 ΑΡΗΣ - Atletico Madrid 1-0 Αυτό είναι πρόσφατο. Δε χρειάζεται να το θυμίσουμε. Αποτελεί όμως μία από τις μεγαλύτερες εντός έδρας ευρωπαϊκές νίκες του Αρη καθώς η Ατλέτικο είναι η κάτοχος του Europa League και του ευρωπαϊκού Super Cup, αφού είχε νικήσει την κάτοχο του Champions League  Ιντερ με 2-0 στο Μονακό...

και τα καλύτερα... έρχονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου