16 Δεκ 2008

Autopsy - Horrific Obsession coming

Η πιο σάπια, η πιο άρρωστη, η πιο death (με την κυριολεκτική σημασία της λέξης) μπάντα που εμφανίστηκε στην ανθρωπότητα, είναι έτοιμη να σαπίσει το σύμπαν ξανά, έστω και αν αυτό γίνει με μόλις δυο κομμάτια. Για εμάς τους Autopsy-junkies ακόμη και αυτό είναι αρκετό.

Πώς να μην είναι άλλωστε, αφού οι Chris Reifert, Danny Coralles και Eric Cutler ανταμώθηκαν και τον Σεπτέμβριο του 2008 ηχογράφησαν τα "Horrific Obsession"και "Feast Of the Graveworm", τα οποία προορίζονται για την βινυλιακή 7" έκδοση του "Horrific Obsession".

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου,σε μόλις 1000 αντίτυπα, που μπορείτε να παραγγείλετε απο την Peaceville Records. Και έτσι για να μπει ακόμη καλύτερα η χρονιά, στις αρχές Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει και σε διπλό cd και μια ειδική επανέκδοση του
"Severed Survival", και θα περιέχει τα κομμάτια "Mauled To Death" και "Human Genocide", τα οποία προορίζονταν για την αρχική κυκλοφορία του "Severed Survival", αλλά και ένα χορταστικότατο booklet με φωτογραφίες και ωραίες "ιστοριούλες" που αφορούν στην πρώιμη φάση του συγκροτήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου