1 Σεπ 2008

Nevermore - "The Year of the Voyager" DVD

Μία από τις αγαπημένες μας μπάντες εδώ στο "super-nova" και αντικειμενικά, μία από τις 3-4 καλύτερες μπάντες του heavy metal των καιρών μας, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου DVD με τίτλο "The Year of the Voyager". Ναι, για τους NEVERMORE ο λόγος...
Το DVD θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη από τη Century Media με μίξη από τον Andy Sneap στις 20 Οκτωβρίου. Θα περιλαμβάνει ως επί τω πλείστω υλικό από live εμαφανίσεις στο Μπόχουμ της Γερμανίας (2006), στο Μόντρεαλ του Καναδά (2005), στην Πολωνία (2006), στο Wacken Open Air Festival (2006)και στο Los Angeles (2001). Επίσης, θα περιέχει και μία συνέντευξη με τον frontman-(πρώην ξανθό)Θεό του metal Warrel Dane.
Ο εν λόγω κύριος μετά την απεξάρτησή του από το αλκοόλ, έχει ριχτεί για τα καλά στη δουλειά και με την προσωπική του μπάντα. Πρίν λίγες μέρες τέλειωσε τα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι "Brother" από το πρόσφατο album "Praises to the War Machine", στο οποίο μπορούμε να τον απολαμβάνουμε μέχρι την κυκλοφορία του DVD.

Warrel Dane - Brother
(video clip)


Ανανεώνοντας το post, σας δίνουμε μια γεύση από το DVD και σας ενημερώνουμε ότι σύντομα θα γράψουμε τη γνώμη μας γι αυτό και θα δώσουμε και link για download για όσους θέλουν να εγκληματίσουν μη αγοράζοντάς το... (το ξέρουμε ότι υπάρχουν ήδη διαθέσιμα torrents, αλλά προτιμάμε τo rapidshare για τέτοιους είδους "βρωμοδουλειές" εδώ στο super-nova)

See morevideos

4 σχόλια:

  1. ο λύκος και αν εγέρασε...και ΜΑΥΡΙΣΕ η καφαλή του...χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γυναίκα είναι η υπεύθυνη για την αλλαγή χρώματος στην κεφαλή του Warrel....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν πάντως θέλετε να το κατεβάσετε μέσω torrent, ιδού, (αλλά ΜΟΝΟ Ο ΗΧΟΣ χωρίς video):

    http://www.torrentz.com/230a7097ac508b5afd690d8d7373146aed294e35

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν κ της παλιας σχολης εγω με αρεσουνε καργα

    πολυ καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή