19 Δεκ 2008

O Nick Holmes για το νέο Paradise Lost

O Nick Holmes των Paradise Lost σχολιάζει με πρόσφατες δηλώσεις του την μουσική και όχι μόνο κατεύθυνση του album που θα ακολουθήσει το κορυφαίο "In Requiem", και βρίσκεται στο στάδιο των ηχογραφήσεων:

"Το, μέχρι στιγμής, άτιτλο album θα περιέχει γύρω στα 10 κομμάτια, και μεταξύ των τίτλων είναι οι "First Light", "As Horizons End", "Faith Divides Us, Death Unites Us", "Frailty" και "My Last Regret". Αυτοί οι τίτλοι μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση!"

"Είμαστε πολύ ευτυχείς με την δουλειά του Rhys Fulbers στο τελευταίο album ("In Requiem"), αλλά έχοντας δουλέψει μαζί σε 3 albums, αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε μια διαφορετική προσέγγιση. Αφού ακούσαμε την δουλειά που έκανε με το "Anatomy Of Melancholy" live DVD μας, αποφασίσαμε ότι ο Jens Bogren ήταν ο άνθρωπος για την δουλειά. Τον Φεβρουάριο θα πάμε στην Σουηδία για να αρχίσουμε να ηχογραφούμε το album στα Fascination Street Studios του Örebro της Σουηδίας."

"Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αντικαταστάτης πλήρους απασχόλησης για τον Jeff, αλλά όσον αφορά στο album, το σκαμνί των τυμπάνων θα καταληφθεί από ένα άλλον Σουηδό, τον Peter Damin. Η Σουηδία έχει μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς στον κόσμο και ο Peter δεν αποτελεί εξαίρεση, ανυπομονούμε πραγματικά να συνεργαστούμε μαζί του και για την συνεισφορά του στο album."

"Η προσέγγισή μας αυτή τη φορά κλίνει ακόμη περισσότερο προς την πιο heavy πλευρά των πραγμάτων, ακόμα περισσότερο και από την τελευταία. Είναι ζωτικής σημασίας να μην χάσουμε την επαφή με το μουσικό μας ταξίδι τα τελευταία 20 χρόνια. Η μουσική μας μπορεί να είχε διαφορετικά προσωπεία, αλλά ήταν πάντα "σκοτεινή" και το νέο album δεν θα αποτελεί εξαίρεση. Μουσικά και στιχουργικά."

"Γράφοντας ένα νέο album είναι πάντα συναρπαστικό, δεν βαριόμαστε ποτέ να γράφουμε μουσική, και για μένα, είναι το καλύτερο κομμάτι του να είσαι σε μια μπάντα. Κάθε album είναι σαν μια πρόκληση να καλυτερεύουμε τους εαυτούς μας, ή τουλάχιστον, να κάνουμε κάτι το οποίο θα είναι διαφορετικό για όλους τους άλλους. Προσπαθούμε σκληρά να κάνουμε το απόλυτο σύγχρονο gothic metal album, και για μένα αυτό δεν έχει να κάνει με την κοινή τάση του "ρομαντισμού" και των " λουλουδιών ". Θα πρέπει να είναι μουσική που σκοτώνει."

Μετά από όλα αυτά πώς μπορείς να κάνεις υπομονή ;;;;

Πηγή: Metal Eagle

1 σχόλιο:

  1. Tέτοια μας λένε και μας κ@...νουν.
    Άντε γρήγορα!
    2009 Nevermore, Mastodon και τώρα Paradise Lost...ωραία χρονιά θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή