6 Νοε 2008

Chris Cornell - Ground Zero (νέο video clip)

Ο Chris Cornell διαθέτει κατά την άποψή μου μία από τις καλύτερες και πιο χαρακτηριστικές φωνές που έχω ακούσει ποτέ. Ο κύριος αυτός λοιπόν εκτός από τη συμμετοχή του στους Audioslave, γνωρίζετε ότι κάνει και solo καριέρα. Στα πλαίσια αυτής λοιπόν και θέλοντας να προωθήσει το νέο του single "Ground Zero", κυκλοφόρησε το νέο του video clip για το συγκεκριμένο τραγούδι.

Το video clip γυρίστηκε με μια μικρή ομάδα ανθρώπων στο Brooklyn και περιέχει σκηνές από την τηλεοπτική σειρά "Life on Mars" του ABC. Στο video, ο Chris υποδείεται έναν αλητήριο της γειτονιάς, ενώ ο Jason O'Mara (Grey's Anatomy, Resident Evil:Extinction, CSI:Miami)
καταφθάνει στο σημείο παρακολουθώντας τον στενά ως ντετέκτιβ. Κατά την απόδρασή του, οι δυο τους κυνηγιούνται στους δρόμους όταν ο Cornell χτυπάει πάνω σ' ένα αυτοκίνητο, αλλά καταφέρνει να επιζήσει.

"Το γυρίσαμε εκεί στους δρόμους, χωρίς extras ή κάτι τέτοιο. Ήταν μόνο ένα μικρό crew κι εγώ, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος φαίνομαι εγώ να περπατάω στους δρόμους του Brooklyn", είπε ο Cornell στο MTV News για τα γυρίσματα. "Ήρθα σε επαφή με ανθρώπους εκεί χωρίς αυτοί να το ξέρουν από πριν. Είχε πολύ πλάκα. Όλοι ήταν πολύ ευγενικοί και δεν ήξερα τί να κάνω. Οι περισσότεροι ήταν ξαφνιασμένοι και αναρωτιόντουσαν τί στο διάολο κάναμε εκεί πέρα."

Το "Ground Zero" είναι ένα τραγούδι που έγραψε ο Cornell σε συνεργασία με τους Jim Beanz και Larry Gold και βασίζεται στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Προέρχεται από το επερχόμενο album του, του οποίου την παραγωγή επιμελήθηκε ο Timbaland. Θα ονομάζεται "Scream" και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να διαβάζετε και να σχολιάζετε ή ακόμα και να επικοινωνείτε με τον Chris Cornell στο καινούριο του blog.




Chris Cornell Lyrics
Ground Zero Lyrics

1 σχόλιο: